Accreditaties

De internetmarketeers van PauwRPlay zijn allen gespecialiseerd in internetmarketing en sportmarketing. PauwRPlay Online Sportmarketing is in het bezit van verschillende certificaties.

Google AdWords Certified partner
PauwRPlay Online Sportmarketing is door Google gecertificeerd als “Google AdWords Certified Partner“. Dat wil zeggen dat we als bedrijf voldoen aan de eisen die Google aan deze status verbindt, zoals het in dienst hebben van meerdere Google AdWords professionals.

Google AdWords Qualified Individual
Onze internetmarketeers doen jaarlijks examen bij Google om deze kwalificatie te mogen voeren. PauwRPlay heeft momenteel maar liefst tien AdWords Certified Professionals in dienst met verschillende specialismen en behoort daarmee tot de middelgrote online marketing bureaus. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van uw campagne altijd waarborgen.

Visual Website Optimizer Certified Partner
Visual Website Optimizer is een website test- en optimalisatie tool. PauwRPlay gebruikt onder meer deze professionele tool bij het opzetten en analyseren van het testen van pagina’s. PauwRPlay is Visual Website Optimizer Certified Partner!. Lees meer over Visual Website Optimizer.

Google Analytics IQ
Google heeft een examen ontworpen om de kennis van Google Analytics te kunnen testen. Meerdere medewerkers binnen PauwRPlay zijn in het bezit van het ‘Google Analytics IQ‘ certificaat.

ROTA Erkend Mediabureau
PauwRPlay is door stichting ROTA erkend als online mediabureau en is hiermee het eerste onafhankelijke online marketingbureau met dit keurmerk.

Marktplaats Admarkt Gecertificeerd Bureau
PauwRPlay mag als één van de weinige partners van Marktplaats de titel Marktplaats Admarkt Gecertificeerd Bureau voeren. Een bevestiging van onze kennis en ervaring op het gebied van adverteren op Marktplaats.

 

 

Reacties zijn gesloten.